רב תחומי צורפות אופנה עיצוב גרפי עיצוב מוצר עיצוב פנים אדריכלות
  עיתון עיצוב  
עיצוב קפיטריה באוניברסיטת תל אביב
דנה שקד

// עיצוב מסעדות קפיטריות חנויות בתי קפה
הלקוחות – "קפה יותו" המפעילים מספר נקודות ברחבי הארץ המוכרים מזון ומשקאות, בליווי שמוליק מרקוס מחברת "רסטוטל", פנו אליי בבקשה לשפר את מראה המקום ולהפוך אותו למקום מזמין ונעים עבור הסטודנטים. תחילה חילקנו את כל שטחה של הקפיטריה לאזורים וניסינו להבין כיצד יש לטפל בכל חלל. באזור התפעולי הכולל מטבח, מחסן ומשרד נדרשו מספר התאמות למנות החדשות בתפריט החדש כולל הגדרת עמדות עבודה בהתאם להנחיות מחלקת רישוי עסקים והשלמת ציוד לכל עמדה ועמדה. היה ברור לכולנו כי מרבית העבודה תתמקד בעיצוב חלל ההסעדה ובאזור הישיבה המקורה שבצידו. מלבד שני אזורים אלו קיימים פטיו פנימי ואזור ישיבה חיצוני בהם נדרש טיפול קוסמטי ב

צילום : תומר רובנס

קישור לאתר של המעצב

עיצוב קפיטריה באוניברסיטת תל אביב עיצוב קפיטריה באוניברסיטת תל אביב עיצוב קפיטריה באוניברסיטת תל אביב
 
לופט דופלקס בני יורק
שרית גרשומוב

// עיצוב חדר אמבטיה
דירת דופלקס לופט ניו יורקית עם מטבח סגור ועם אלמנטים עיצוביים מן העבר הופכת ללופט פתוח ומודרני עם חדר ארונות, מטבח פתוח עם בר, חדר רחצה מרווח ומדרגות בסגנון תעשייתי.
לופט דופלקס בני יורק לופט דופלקס בני יורק לופט דופלקס בני יורק
 
להשיב את רוח המושבה לאם המושבות
שמרית קאופמן

// עיצוב דירות
המוטו היה להפוך דירת קבלן סטנדרטית בלב שכונה אורבנית של רבי קומות ולייצר בה אוירה רומנטית חמה התואמת את אופי בעלי הדירה. החלל המרכזי עוצב כחלל פתוח המתוכננים באותה שפה וסגנון עיצובי כיחידה אחת. המעצבות יצרו קיר המשכי מהסלון עד פינת האוכל שבתחילתו נותן פתרון למדיה וטלויזיה ובהמשך נסגר בנגרות המשלבת ספרייה ורהיט שבו גם תוספת איכסון למטבח. קיר זה חופה בבריקים ומנורות רחוב כפריות ויצר מראה של חזית המשכית המאחדת בין הפונקציות השונות. במרכז המטבח הוצבה פינת אוכל מאסיבית מעץ גושני שנותנת השלמה למראה הכפרי, ומעליה שני גופי תאורה מנחושת באותה שפה עיצובית.

צילום : אבישי פינקלשטיין

קישור לאתר של המעצב

להשיב את רוח המושבה לאם המושבות להשיב את רוח המושבה לאם המושבות להשיב את רוח המושבה לאם המושבות
 
דירת קבלן בעיצוב יוקרתי
מיכל אבימור

//
תכנון דירה יוקרתית בעלת חמישה חדרים. את תוכנית הבניין והדירה קיבלתי טרם התחלת הבנייה, כך שהתאפשרו שינויים על פי דרישת הבעלים. הדרישות העיקריות היו להתאים את הדירה למשפחה עם ילדים ולהשאיר קירות מתאימים לתליית חפצי אמנות. הפרויקט כלל שינויי מיזוג חשמל ואינסטלציה, תכנון מחודש של המטבח, תכנון מחודש לחדרי שינה, שינוי חדרי הרחצה, תכנון ושינוי חדר ארונות לפרטיו. בכדי לענות לדרישות התחזוקה עבור המשפחה, בחרתי בחומרים פרקטיים ועמידים, קלים לתחזוקה, בצבעים נטרלים שחור/לבן/אפור וריבוי מראה בטון. להשלמת הריהוט בחרתי באביזרים רבים וכן בתמונת שמן מקורית, "כביש ועצים בגשם", של האמנית הישראלית דנה קרינסקי.

צילום : נדב פקט

קישור לאתר של המעצב

דירת קבלן בעיצוב יוקרתי דירת קבלן בעיצוב יוקרתי דירת קבלן בעיצוב יוקרתי
 
עיצוב משרד היי טק בתל אביב
מיכל אבימור

//
עיצוב משרד היי טק. המשרד תוכנן בצבעי הלוגו והמיתוג של החברה. הלובי עוצב לשימוש כמבואה וכן לכינוס עובדי החברה. הוספו פינות שונות, בהתאם לשיטות העבודה ביחיד ובצוות. שולחן הבר עוצב במיוחד, ויוצר על ידי נגר, בהתאמה לאופי המשרד ולשאר שולחנות העבודה, שיוצרו, אף הם, במיוחד לחברה. המשרד השתתף באירוע "סטארטאפים מבפנים" של עיריית תל אביב.

קישור לאתר של המעצב

עיצוב משרד היי טק בתל אביב עיצוב משרד היי טק בתל אביב עיצוב משרד היי טק בתל אביב
 
דירת דופלקס בתל אביב - עיצוב בסגנון רטרו
מיכל אבימור

//
עיצוב דירת דופלקס ישנה, אשר נבנתה במקור, בשנות השישים. הפרויקט נעשה בהתאם לעיצוב המקורי של הדירה, תוך שמירה על קונספט של דירה תל אביבית, ברוח הניקיון העיצובי של הבאוהאוס. העבודה כללה התאמת הדירה למשפחה עם ילדים, שינוי מבנה ויעוד חדרים, החלפת מטבח תוך שימור אריחים מקוריים, שחזור חדרי רחצה, בחירת חומרים ואביזרים, תכנון והתאמת ריהוט לכל החדרים. בשל אופי הדירה, גם הרהיטים נבחרו בסגנון רטרו ובקוים נקיים.

צילום : גלעד רדט

קישור לאתר של המעצב

דירת דופלקס בתל אביב -  עיצוב בסגנון רטרו דירת דופלקס בתל אביב -  עיצוב בסגנון רטרו דירת דופלקס בתל אביב -  עיצוב בסגנון רטרו
 
כל רעיון השיפוץ נולד מהרצון להחליף אקווריום
גליה כהן

//
בית דו משפחתי שנרכש מקבלן לפני 17 שנה ובזמן הבניה כבר נעשו מעט שינויים קלים. אך עם הזמן הילדים גדלו הצרכים השתנו והרצון לחדש ולשפץ גבר. בעצם כל רעיון השיפוץ החל מהרצון להחליף את האקווריום הקיים באקווריום גדול יותר ולהציבו במקום מרכזי בבית שיראה מכל כיוון, ומכיוון שהמטבח והסלון מהווים את מרכז הבית, הרצון היה לחבר ביניהם ולהגדיל את שטחם. שלב ראשון היה פירוק המטבח הקיים שהיה ממוקם באזור ללא חלון, תוך שמירה על הארונות מכיוון שהמטבח הישן הפך למזווה החדש. כל הארונות רוכזו באזור המזווה ובתחתית חלל המדרגות וכך גדל אזור האחסון. המטבח החדש עבר לקדמת הבית, קרוב לסלון וכך נוצר שטח ציבורי גדול, מרווח ופתוח. במטבח נפתחו שני חלונות גדולים המאפשרים כניסת אור ואוויר ונותנים תחושה שהחצר נכנסת הביתה. קיר אלכסוני שהיה, פורק ובמקומו נבנתה פינה ישרה שהגדילה את השטח. תוך כדי הריסה התגלה עמוד תומך במרכז הבית, שהפך לאלמנט מרכזי ושולב עם הבסיס שנבנה לאקווריום החדש, בין פינת האוכל לסלון ומול דלת הכניסה– וכך מוקם לו האקווריום במרכז הבית, פתוח מכל צדדיו ונראה מכל כיוון. המטבח עוצב בצבעי לבן אפור שחור, ובנוסף לארונות המטבח תוכנן גם אי ארוך (200 מ') שמצד המטבח מאפשר אחסון נוסף ומהצד הפונה לסלון משמש כדלפק ישיבה. בסלון, אל ספות העור השחור שהוחלט להשאירן מפאת חיסכון תקציבי נוספה כורסא כתומה שמוסיפה צבע לחלל, והקיר המרכזי נצבע בגווני ירוק.

צילום : גיל דור
כל רעיון השיפוץ נולד מהרצון להחליף אקווריום כל רעיון השיפוץ נולד מהרצון להחליף אקווריום כל רעיון השיפוץ נולד מהרצון להחליף אקווריום
 
מתיחת פנים לבית במודיעין
עידית בקשי

//
נגיעות עדינות במערך הקירות ועדכון של תכנית ההעמדה, החלפה מלאה של ריהוט, אביזרים, תאורה, חומרי גמר ואמנות, תוך יצירת קומפוזיציה נינוחה מוארת ומזמינה. עבודות נגרות בתכנון אישי. צילום Reuben Shaul Photography תאורה אור עד אביזרים וטקסטילים מיקלולה - outlet לעיצוב חדרים וילונות Orit Traub

צילום : Reuben Shaul Photography

קישור לאתר של המעצב

מתיחת פנים לבית במודיעין מתיחת פנים לבית במודיעין מתיחת פנים לבית במודיעין
 
אותה הגברת בשינוי אדרת
מייזי חזקיה

// מגורים
מה שאני אוהבת בעבודה שלי זה את המגוון הרחב שמתאפשר לי בתוך הקשת הרחבה הזאת שנקראת "אדריכלות - עיצוב פנים". אחד האתגרים שקיבלתי זה לתכנן באותו בניין דירה טיפוסית פעמיים, בכל פעם למשפחה שונה. דוגמא ראשונה היא של דירת 5 חדרים ברמת אביב ג' , תל אביב - כל דירה למשפחה שונה ובכל דירה החלל המתקבל מרגיש אחר. הדוגמא השנייה היא דירת דופלקס 4 חדרים בנווה גן, רמת השרון - שם יש לחלל הכפול משקל רב בעבודת התכנון והוא הבמה המרכזית של הפרוייקט שלי. קרדיטים: תכנון ועיצוב פנים: מייזי חזקיה, שני בר עוז. קבלן: לבן עבודות גמר, רביד ייזום ובנייה. חיפויים וריצופים: חרש קרמיקה, מודי קרמיקה תאורה: קמחי, אקסלוסיב

צילום : אבי לוי - אדריכל נוף וצלם

קישור לאתר של המעצב

אותה הגברת בשינוי אדרת אותה הגברת בשינוי אדרת אותה הגברת בשינוי אדרת
 
עיצוב בית משפחה במושב
דנה שקד

// עיצוב בית
תכנון ועיצוב בית מגורים זה ארך כשלוש שנים. כאשר פנו אליי הלקוחות עוד כשהיתה בידיהם קרקע בלבד ותכניות אדריכליות ראשונות מטעם האדריכל רז דהאן. כמעצבת פנים נתתי את הדגש על תכנון הפנים והחוץ. המשפחה כללה אז זוג הורים וילד קטן. עד שלב כניסתם למגורים בבית התווספה לה עוד ילדה. תכנון הבית הפרטי כלל שטח נרחב לסלון, לפינת האוכל והמטבח ובחציו השני של בית הקרקע תוכננו חדר עבודה, שני חדרי ילדים, חדר רחצה מרווח ויחידת הורים הכוללת חדר שינה, חדר ארונות וחדר רחצה. בחירת ריצוף אבן מסוג טרוורטין traventine בגדלים שונים, העניקה לבית את אופיו הכפרי המעודן. כך גם בחירת לבנים בגוונים חמים לקיר הקמין שבמרכז החלל הכללי, המתכתב עם חיפוי הלבנים בחזית האחורית של הבית. פרופילים בלגיים מברזל תוכננו בגוון בהיר וכך גם תריסי עץ שתוכננו ונבנו במיוחד בהתאם לפתחים בחדרי השינה. המטבח תוכנן בקפידה וכמו כל פרטי הנגרות בבית בוצע ע"י נגר פרטי. תנור רחב ושחור מוקם בקיר הגובל עם חדר המזווה ומעל התנור פסיפס אריחים בגווני שמנת וירוק פיסטוק. בצד התנור תוכננה בעצתו של הנגר דלת הכוללת יחידת תבלינים בתוכה. משטחי עבודה נרחבים בחיפוי שיש בגוון חום ודלפק הישיבה הגדול כולל משטח עץ אלון גדול ובצידו כסאות עץ צבועים שמנת. מעל החלון הגדול נתלה וילון ונציאני ומעליו, כמו בשאר המטבח נתלו גופי תאורה במראה עתיק. מעל יחידת הארונות הגבוהים, סגירת גבס המסתירה את מערכות המיזוג. תקרת כל החלל הכללי היא תקרת קורות עץ משופעת מגוונת בגוון שמנתי ורדרד עדין. מתקרת העץ תלוי גוף תאורה פלורסנטי במראה מרחף במרכז המטבח ומעל הדלפק הגדול תלויות שתי מנורות עתיקות גדולות. המטבח פתוח אל הסלון אשר תוכנן ברובו מדלתות גדולות הפונות אל החצר הגדולה בשילוב וילונות בהירים נשפכים. 3 חלונות צרים וארוכים מתכתבים עם התקרה המשופעת ומכניסים לחלל את העצים הירוקים העוטפים את הבית. הריהוט תוכנן בסגנון מודרני הכולל 2 ספות בגוון אפור חום, מזנון עשוי אמ.די.אף צבוע בורדו במראה מרחף ובמרכז הסלון שולחן מעץ גס וגלגלי מתכת ישנים. גופי התאורה בסלון נבחרו אף הם בסגנון מודרני יחסית וזורקים אור כלפי מעלה ליצירת חלל מואר ופונקציונאלי. בצד הסלון ממוקמת פינת הקריאה בעלת קיר הלבנים האדומות וסיפרייה גבוהה עשויה מדפי עץ במראה מרחף בשילוב מנורות קיר במראה עתיק ובגוון אור חם. בין החלל הכללי לחדרי השינה ממוקמת הכניסה לבית לה תוכננה דלת וחצי עשויה קורות עץ אופקיות המתכתבות עם פרטי הנגרות באזור המבואה. שידת כניסה וארון קיר גבוה תוכננו בגוון הקיר בשילוב משטח עץ אלון ומראה במסגרת אלון. גם כאן נעשה שילוב בין גופי תאורה דקורטיביים במראה עתיק וגופי תאורה שקועים בתקרת הגבס לתאורה שוטפת. במבואת שירותי האורחים תוכננו שני מדפי עץ במראה מרחף וכיור זכוכית בגוון בורדו. המסדרון הראשי המוביל לחדרי השינה מציע חלל נקי המואר בעזרת שני גופי תאורה קיריים וספוטים הממוקמים בזוגות כמו במבואת הכניסה הסמוכה. דלתות כל החדרים תוכננו כדלתות בקו אפס עם המשקוף ומסגרות עדינות שקועות. שילוב העיצוב המודרני יחסית עם רצפת הטרוורטין מעניק לבית סגנון מודרני חם / כפרי לייט. חדר הרחצה של הילדים הוא חלל מרווח הכולל ארון בגוון שמנתי בהיר ושני כיורים מונחים עם שתי מראות צרות וארוכות במראה מרחף. האמבטיה חופתה באריחים בגווני אפור, חום ותכלת וכך גם גב נישת התכשירים בצד האמבטיה. חדר הילדים המשותף עוצב בגווני תכלת כפסים צבועים על גבי הקיר בגוונים שונים ובשילוב רצפת פרקט האלון נוצר חלל נעים ורגוע.

צילום : תומר רובנס

קישור לאתר של המעצב

עיצוב בית משפחה במושב עיצוב בית משפחה במושב עיצוב בית משפחה במושב
 
עמוד: < 1   2   3   4   5   ... >
 

לקסיקון העיצוב
והאדריכלות הישראלי

האנשים והגופים המרכזיים,
המרכיבים לטעמנו את תחום
העיצוב והאדריכלות בישראל.


אדריכלים ומעצבים החיים ופועלים בעיקר בישראל (ללא הבדל גזע, דת ומין), שיצרו יצירה הראויה לדעתם להיות מוצגת על הבמה המרכזית של היצירה הישראלית - מוזמנים לשלוח את יצירותיהם לפי ההנחיות ובצירוף הטופס המצ"ב. אין הגבלה במספר העבודות שאפשר לשלוח. העבודות שיבחרו על ידי מערכת "עיתון עיצוב", יוצגו על במה זו. התצוגה ללא תשלום.

להצגת עבודותיך



עיצוב פנים

חפשו מעצבים בקטגוריה המציגים בבמה המרכזית לפי א-ב

א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ  ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש  ת



חפשו עבודות בקטגוריה המוצגות בבמה המרכזית לפי טקסט




 

דינה שהם // עיצוב תקשורת חזותית        בניית אתרים // QualityNet        כל הזכויות שמורות // מתחמי עיצוב בע"מ