משרדי חברת פרופאל אלומיניום

חלל המשרדים עבר שיפוץ נרחב, בו הוסרו כל קירות הפנים והחלל כולו תוכנן מחדש. כיוון שהמשרדים ממוקמים כקומת גלריה בתוך המפעל עצמו ,היה צורך להתמודד עם מגבלת תכנון קשה, של תקרה אשר לא יכלה לעבור את 220 ס"מ, היתה צריכה להכיל את כל צנרת החשמל והמיזוג ובנוסף לבודד רעש מהמפעל.
בתכנון החדש תוכנן חלל open space מרווח, בו מוקמו עמדות עבודה לעובדים ומטבחון הכולל דלפק לארוחות קלות. בחלל עצמו ישנה הפרדה ויזואלית בין איזור העובדים הבכירים יותר לאלו הפחות, הפרדה זו נוצרה ע"י "שביל" מריצוף דמוי דק החוצה את כל המשרד וחודר פנימה אל תוך חלל הישיבות.
חדר הישיבות המשמש לדיונים ושיחות וועידה מכיל חלונות הפונים לתוך המפעל אך אינם משמשים כמקור אור, לכן ע"מ ליצור שקיפות וחדירת אור נוספת הופרד חדר הישיבות ע"י מחיצת זכוכית.
הסגנון שנבחר לעיצוב הפנים היה מודרני ונקי, עם פלטת גוונים רגועה וצבעים המאפשרים תחזוקה קלה ונוחה.

משרדי חברת פרופאל אלומיניום
מיקום: א.ת. גורן
שטח: כ-200 מ"ר
תכנון ועיצוב: אורלי הורוביץ
 נייד:050-3869068                 
אתר: orly-design.co.il
פיסבוק: https://www.facebook.com/orly.interiordesign

תכנון ועיצוב: אורלי הורוביץ
      משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום



משרדי חברת פרופאל אלומיניום